PROGRAM TECHNICAL WORKING GROUP (TWG) & FOCUS GROUP DISCUSSION (FGD) KAJIAN RANCANGAN TEMPATAN MAJLIS DAERAH YAN, KEDAH 2035 (PENGGANTIAN)

Image

Pengenalan

3-4hb Ogos 2022 | Dewan Dato' Madi, Yan, Kedah
 
PROGRAM TECHNICAL WORKING GROUP (TWG) & FOCUS GROUP DISCUSSION (FGD) KAJIAN RANCANGAN TEMPATAN MAJLIS DAERAH YAN, KEDAH 2035 (PENGGANTIAN)

PLANMalaysia@Kedah melalui Unit Rancangan Pemajuan bersama Unit Maklumat Gunatanah &ICT telah hadir PROGRAM TECHNICAL WORKING GROUP (TWG) & FOCUS GROUP DISCUSSION (FGD) KAJIAN RANCANGAN TEMPATAN MAJLIS DAERAH YAN, KEDAH 2035 (PENGGANTIAN) di Dewan Dato’ Madi, Yan.
 

Info

Program ini dianjurkan dengan kerjasama perunding ANZ Planners Sdn. Bhd., Majlis Daerah Yan dan Pejabat Projek Zon Utara dan telah dirasmikan oleh Tuan ayang Dipertua Majlis Daerah Yan En Mohammad Subhi Bin Abdullah AMK.,BCK.

Kehadiran melibatkan semua agensi/jabatan teknikal peringkat daerah dan negeri,semua lapisan masyarakat terdiri dari pemimpin,NGO,pengusaha industri komersial dan wakil institusi pengajian tinggi.

Diharap program ini akan dapat memberi input kepada pasukan kajian dalam menghasilkan Laporan Analisis dan Strategi Pembangunan yang lebih berkualiti dan tepat.

Galeri

Gambar sekitar Program Techincal Working Group Discussion Kajian Rancangan Tempatan Majlis Daerah Yan 2035 (Penggantian).

QR Kod portal rasmi PLANMalaysia Kedah
Kod QR PMK
Image
Image
Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Negeri Kedah
(PLANMalaysia Kedah)
Aras 10, Bangunan Sultan Abdul Halim Alor Setar Kedah
Tel :+604 - 729 1888
Emel : jpbd@kedah.gov.my