PENGHARGAAN ANUGERAH RAKAN STRATEGIK I-PLAN

Image

Pengenalan

16hb Februari 2023 | Hotel Grand Alora | Alor Setar | Kedah

PENGHARGAAN ANUGERAH RAKAN STRATEGIK I-PLAN
 
PLANMalaysia Kedah mewakili NEGERI KEDAH telah menjadi salah satu negeri dari tiga negeri yang terpilih untuk menerima penghargaan sebagai RAKAN STRATEGIK I-PLAN Kategori Inisiatif Penyediaan Dan Pengemaskinian Sendiri Data I-Plan daripada Ketua Pengarah Perancangan Bandar Dan Desa pada Majlis Amanat Tahun Baharu Ketua Pengarah pada 20 Januari 2023 baru-baru ini.

Info

Justeru, jabatan merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua PBT Negeri Kedah serta Pejabat Projek Zon Utara yang sentiasa memberi sepenuh komitmen dalam membekalkan data-data gunatanah untuk tujuan pengemaskinian Sistem I-Plan ini. Diharap dengan anugerah ini akan terus menyuntik semangat dan motivasi semua untuk meneruskan kecemerlangan di masa hadapan. Tahniah juga diucapkan kepada Unit Maklumat Gunatanah & ICT yang telah berjaya memastikan data-data disediakan dan dikemaskini dengan lengkap mengikut tempoh.

TAHNIAH DAN TERIMA KASIH SEMUA…

Galeri

Gambar sekitar majlis penghargaan sebagai RAKAN STRATEGIK I-PLAN Kategori Inisiatif Penyediaan Dan Pengemaskinian Sendiri Data I-Plan daripada Ketua Pengarah Perancangan Bandar Dan Desa

QR Kod portal rasmi PLANMalaysia Kedah
Kod QR PMK
Image
Image
Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Negeri Kedah
(PLANMalaysia Kedah)
Aras 10, Bangunan Sultan Abdul Halim Alor Setar Kedah
Tel :+604 - 729 1888
Emel : jpbd@kedah.gov.my