LAWATAN AKADEMIK PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERANCANGAN BANDAR DAN WILAYAH, UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA MALAYSIA (UIAM)

Image

Pengenalan

05hb November 2023 | PLANMalaysia Kedah  | Alor Setar | Kedah

LAWATAN AKADEMIK PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERANCANGAN BANDAR DAN WILAYAH, UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA MALAYSIA (UIAM)
 
PLANMalaysia Kedah telah menerima kunjungan daripada 3 orang pensyarah pengiring serta 32 orang pelajar Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar Dan Wilayah, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM).

Info

Tujuan lawatan akademik ini dilakukan adalah bagi mendapatkan input berkaitan Rancangan Struktur Negeri Kedah 2035 (RSN KEDAH 2035) sempena Kajian Penyediaan Draf Rancangan Struktur Negeri Kedah 2035 yang sedang dijalankan oleh pelajar Tahun 3 (Semester 5) Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar Dan Wilayah.

Sesi taklimat berkaitan RSN Kedah 2035 telah disampaikan oleh Encik Rozaimi Bin Mohd Desa, Penolong Pengarah Unit Kawalan Perancangan Dan Tanah Kerajaan.

Galeri

Gambar sekitar lawatan akademik 3 orang pensyarah pengiring serta 32 orang pelajar Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar Dan Wilayah, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) ke PLANMalaysia Kedah.

QR Kod portal rasmi PLANMalaysia Kedah
Kod QR PMK
Image
Image
Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Negeri Kedah
(PLANMalaysia Kedah)
Aras 10, Bangunan Sultan Abdul Halim Alor Setar Kedah
Tel :+604 - 729 1888
Emel : jpbd@kedah.gov.my